Company Logo

Dakan

  Rreth Nesh


           Kush jemi: Ne jemi një kompani e specializuar në menaxhimin e makinave me qira. Me një eksperiencë të pasur dhe një ekip të përkushtuar, ofrojmë zgjidhje të cilësisë për klientët tanë.

           Vizioni dhe Misioni: Vizioni ynë është të bëhemi liderë në fushën e makinave me qira duke siguruar cilësi të shkëlqyer dhe shërbim të mrekullueshëm për klientët tanë. Misioni ynë është të bëjmë udhëtimet tuaja të paharrueshme dhe të lehtësojmë udhëtimin tuaj.

           Ekipi ynë: Ne kemi një ekip të pasionuar dhe të kualifikuar, të përkushtuar për t'u siguruar që të keni një eksperiencë të mrekullueshme me makinat tona. Çdo anëtar i ekipit ka një përvojë të pasur në sektorin e makinave me qira.

           Flota e Makinave: Flota jonë përfshin një gamë të gjerë të makinave, përfshirë makinat ekzekutive, kompakte, SUV, dhe më shumë. Të gjitha makinat janë të mirëmbajtura mirë dhe të pajisura me teknologjinë më të fundit.

           Shërbimet tona:  Ne ofrojmë shërbime të përshtatshme për klientët tanë, përfshirë marrjen në aeroport, kujdesin ndaj klientëve të shkëlqyer, dhe ofertat speciale për rezervime të gjata.

           Angazhimi në Cilësi: Ne jemi të përkushtuar ndaj sigurisë dhe cilësisë së makinave tona. Çdo makinë kontrollohet dhe mirëmbahet rregullisht për të siguruar një udhëtim të sigurtë.

           Kontakti: Na kontaktoni në numrat apo emailin e meposhtem. Jemi këtu për t'ju shërbyer dhe për t'ju ndihmuar me rezervimet dhe pyetjet tuaja.